Hiaklitten, By the book

Som landskapsfotograf i Halland så är man inte speciellt bortskämd med storslagna vyer och berg. Man får liksom nöja sig med små bäckar och djupa skogar.

Här om dagen fick jag syn på lite bilder på instagram från Hiaklitten som ligger inte långt från Öströö fårfarm. Ca 20min från Varberg.

Det som fångade mitt intresse är hur perfekt denna utsiktsplats är för att skapa djup i bilden. Vattnet som leder blicken bort i landskapet mot Byasjön och skogen som går i vågor över landskapet. By the book.

Tidig morgon med bra prognos åkte jag dit innan jobbet. Tyvärr bjöd inte vädret på någon magi men utsikten och morgonkaffet gav grym energi till en dag på hemmakontoret. Det är definitivt inte sista gången jag åker dit. Då med lite mäktiga moln på himmelen och kanske en mystisk dimma över vattnet. Kan bli coolt.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.