Farmers bad luck

Eftersom jag bor i Varberg och mitt jobb ligger i Borås så kör jag ofta igenom Viskadalen mellan de små samhällena Veddige och Borås.

Viskan som rinner genom dalen har en förmåga att svämma över allt som oftast. Jag tycker så synd om de stackars bönder som kämpar för att bruka sina åkrar där.

Denna morgon var fantastisk med mäktiga moln och stilla vatten. Min tanke var att balarna förutom att vara en underlig syn även kanske kunde hjälpa bilden att skapa ett djup som tar betraktaren in i landskapet.

Jag har länge spanat in detta trädet bara en bit ifrån balarna. Det har inte gått att få en fin komposition av det utan att vada ut i vattnet. Men nu har översvämningen frusit till is.

Egentligen ville jag komma ännu närmare men jag var rädd att isen skulle spricka. Hittade denna struktur i isen som leder ögat bort mot trädet.

Hoppas ni som läser tyckte om bilderna kommentera gärna.

3 reaktioner på “Farmers bad luck

  1. Verkligen oväntat att se höbalar badande i vatten på detta viset. :O

    Bilden som leder blicken över isen mot trädet tycker jag är helt fantastisk!

    1. Tack Ludwig!! Ah den är fin. Har väntat på rätt väder vid rätt tidpunkt hels vintern.

  2. […] var ju mitt i vintern och gången innan det var ju mitt i sommaren.. kolla in de bilderna här: Farmers Bad Luck 1Jag hade siktat in mig på ett träd som stod helt ensamt i vattnet som jag ville fotografera med […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.