Västkustfotografen Bygger Om!

STOR-BILD-logo3000bred-MEE04142-PIPPIN.-av-Marcus-Eliasson-KALENDER-39
Västkustfotografens nya logga är från Fästningen i Varberg

Här händer det mycket. Jag har byggt om hela min hemsida och satt upp en webbshop.
Jag har startat ett företag. Firma: Västkustfotografen.
Nu kan du köpa bilder av mig på ett enkelt sätt. Snart har jag lagt upp fler bilder som är på väg hem till mig.

Varför starta eget då?  – Jo, för att det är lite kul. Jag har aldrig drivit ett bolag innan och är supernyfiken på hur det fungerar. Samtidigt vill jag kunna hoppa på fotouppdrag och sälja bilder på ett enklare sätt. känns alltid lite luddigt att sälja bilder till företag och privatpersoner om man inte kan skicka med ett riktigt kvitto/köpekontrakt. Sen att staten tar en del av min vinst bryr jag mig inte så mycket om. Skulle min lilla verksamhet växa något så kan jag ju kvitta momsen mot inköp i framtiden.

Nakdelen med nya Webbsidan är ju att utseendet på min blogg har försämrats i mitt tycke. Man kan liksom inte få båda delarna. Inte med mina kunskaper i alla fall.

Hjälp mig gärna! Titta gärna in i min webbshop och hittar ni något att anmärka på så hojta till. kommentera eller kontakta mig.

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.