BIG FRIDAY

Big Friday

Jag har gått runt och hävdat att denna hösten kommer bli den bästa för surf på länge. Jag grundar det i att det är så varm i vattnet, vilket kommer hålla i sig i höst och värma upp skandinavium. När höstens stora lågtryck kommer in och krockar med den varma luften kommer helvetet braka loss och surfingen kommer blomstra!

Jag vill ändå säga att jag fick lite vatten på min kvarn i fredags. Jäklar vilken kuling det drog in och varade i typ 12 timmar.

Jag tog lite bilder men mestadels surfade jag själv.

Här är lite bilder från igår:

Nu väntar vi in nästa Lågtryck och håller tummarna att min teori stämmer!

Notering: killen jag inte viste namnet på bland bilderna är Noa Carlenius

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.