Nyheter på sidan!

Vastkustfotografen

Ny adress!

Som du kanske märker så står det nu Vastkustfotografen.com istället för Marcuseliasson.com i adressfältet på din telefon eller dator! Jag har äntligen listat ut hur det går till att ändra det : ) Jag hoppas det inte blir några problem för er som prenumirerar på min blogg att allt flyter på som vanligt. Man kan fortfarande klicka på gamla länkar och annat man omdirigeras helt enkelt till den nya sidan.

Ny check-out I butiken.

Jag har dumpat PayPal.. Med så lite köp som sker på denna sidan så har jag inget behov av att ta betalt med kontokort så nu har jag styrt upp så att man kan betala med swish istället. Samtidigt tog PayPal typ 20kr i betalt för varje print jag sålde så jag gick helt enkelt back på att använda det.

Detta måste firas!

Från och med idag är det 20% på massor av Prints i butiken! och gäller i hela nästa vecka! så in och beställ tavlor nu! : )

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.