Fotokväll med Subbe Fyr

Subbe fyr i Varberg / Västkustfotografen

Subbe Fyr i Varberg
Här om dagen drog jag till vår gamla fyr igen här i Varberg. Det har ni säkert redan sett på min Instagram!
Den gamla fyren ligger alla Varbergare varmt om hjärtat och är ett av de Landmärken som är det första men ser när man kommer från havet. Jag Tycker det är svårt att hitta någon riktigt bra bildvinkel men vandrade runt där några varv och provade mig fram lite Hade väl inte magiska förhållanden men molnet som huserade över Kattegatt gillade jag skarpt i solnedgången. Väntar fortfarande på det där perfekta väderförhållandet. Nu har jag några bra kompositioner i bakfickan som jag kan använda när det smäller.
Här är några av bilderna, är det något att hänga på väggen kanske? bara att höra av sig här.

Jag har två kanske tre kul grejor som jag har pysslat med det senaste som jag snart ska skriva några rader om här på bloggen. Det ena är att jag har Byggt en TV-bänk och det andra att jag börjat måla lite med vattenfärger. Vi får väl se vart det tar vägen. Håll till godo..

Vi hörs mina vänner!

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.