Korp-mani & vattenfärger

Jag har fått dille på korpar. Det började med att min flickvän satt och målade med vattenfärger och frågade om jag ville vara med. Tog fram papper och en vattenfärg-palett och började kladda. Jag skrollade igenom internet efter fåglar att måla av och fastnade för en korp.

Västkustfotografen

Om jag ska vara ärlig så blev jag imponerad av mitt eget resultat! Det blev mycket bättre än jag trodde det skulle bli så jag började genast på nästa och sen blev det en till.

Efter helgen hade jag fått ihop tre stycken korpar och tänkte att nu får det vara nog. Men jag kunde inte sluta så varje dag efter jobbet och alla måsten så har jag satt mig och målat fler korpar. Jag åkte till och med till närmsta pysselbutik och köpte mer målarprylar. En närbild ett korphuvud som jag är jättenöjd med och sedan en korp-flock som flyger in mot mitten.

Så nu har det blivit fem olika korpbilder så nu får det nog bli en liten paus.


Vattenfärger för proffs sa de i butiken..

3 svar till “Korp-mani & vattenfärger”

    1. Hon kanske borde skaffa en egen liten hemsida : )
      Ska se vad jag kan göra..

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.