Vår i Stubai

Stubai är en stor glaciär i Österrike. Jag åkte dit med en kund till mig för att testa lite skidor. Eftersom det var mycket bra skidåkare med på resan och att vi fick riktigt mycket snö så var kameran framme en hel del!

Nedan följer lite bilder från det hela.

Månuppgång i Hunnebostrand.

Jag prickade in en månuppgång i solnedgången när jag var i Hunnebostrand senast. Jag gav mig en bit in i landet till en brant dalgång vid en sjö. Målet var att klättra upp en bit på en sidan av dalgången för att kunna fotografera den andra sidan med en stor måne.

Nedan följer lite bilder från denna magiska kväll.

Korp-mani & vattenfärger

Jag har fått dille på korpar. Det började med att min flickvän satt och målade med vattenfärger och frågade om jag ville vara med. Tog fram papper och en vattenfärg-palett och började kladda. Jag skrollade igenom internet efter fåglar att måla av och fastnade för en korp.

Västkustfotografen

Om jag ska vara ärlig så blev jag imponerad av mitt eget resultat! Det blev mycket bättre än jag trodde det skulle bli så jag började genast på nästa och sen blev det en till.

Efter helgen hade jag fått ihop tre stycken korpar och tänkte att nu får det vara nog. Men jag kunde inte sluta så varje dag efter jobbet och alla måsten så har jag satt mig och målat fler korpar. Jag åkte till och med till närmsta pysselbutik och köpte mer målarprylar. En närbild ett korphuvud som jag är jättenöjd med och sedan en korp-flock som flyger in mot mitten.

Så nu har det blivit fem olika korpbilder så nu får det nog bli en liten paus.


Vattenfärger för proffs sa de i butiken..

Fotokväll med Subbe Fyr

Subbe fyr i Varberg / Västkustfotografen

Subbe Fyr i Varberg
Här om dagen drog jag till vår gamla fyr igen här i Varberg. Det har ni säkert redan sett på min Instagram!
Den gamla fyren ligger alla Varbergare varmt om hjärtat och är ett av de Landmärken som är det första men ser när man kommer från havet. Jag Tycker det är svårt att hitta någon riktigt bra bildvinkel men vandrade runt där några varv och provade mig fram lite Hade väl inte magiska förhållanden men molnet som huserade över Kattegatt gillade jag skarpt i solnedgången. Väntar fortfarande på det där perfekta väderförhållandet. Nu har jag några bra kompositioner i bakfickan som jag kan använda när det smäller.
Här är några av bilderna, är det något att hänga på väggen kanske? bara att höra av sig här.

Jag har två kanske tre kul grejor som jag har pysslat med det senaste som jag snart ska skriva några rader om här på bloggen. Det ena är att jag har Byggt en TV-bänk och det andra att jag börjat måla lite med vattenfärger. Vi får väl se vart det tar vägen. Håll till godo..

Vi hörs mina vänner!

Nyheter på sidan!

Vastkustfotografen

Ny adress!

Som du kanske märker så står det nu Vastkustfotografen.com istället för Marcuseliasson.com i adressfältet på din telefon eller dator! Jag har äntligen listat ut hur det går till att ändra det : ) Jag hoppas det inte blir några problem för er som prenumirerar på min blogg att allt flyter på som vanligt. Man kan fortfarande klicka på gamla länkar och annat man omdirigeras helt enkelt till den nya sidan.

Ny check-out I butiken.

Jag har dumpat PayPal.. Med så lite köp som sker på denna sidan så har jag inget behov av att ta betalt med kontokort så nu har jag styrt upp så att man kan betala med swish istället. Samtidigt tog PayPal typ 20kr i betalt för varje print jag sålde så jag gick helt enkelt back på att använda det.

Detta måste firas!

Från och med idag är det 20% på massor av Prints i butiken! och gäller i hela nästa vecka! så in och beställ tavlor nu! : )